Puistjes Rug

 

Reinig ook het gezicht in de ochtend Een grondige reiniging van het gezicht heeft alles te maken met het verzorgen van een vette huid. Dit verwijdert vuildeeltjes zoals fijn stof in de lucht, bacteriën en make-upresten. Het is echter niet genoeg om het weg te doen voordat u naar bed gaat: u moet uw gezicht ook 's morgens net zo grondig reinigen. Het meest geschikt is reinigingsmelk met vetabsorberende eigenschappen, of zelfs pH-neutrale of zwak zure wascrèmes of gels. Producten met antimicrobiële ingrediënten zoals salicylzuur hebben een extra gunstig effect. Weg met de sigaret! Sigaretten bevatten veel ontstekingsstoffen, vernauwen de bloedvaten en vertragen daardoor ook de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid. Geen wonder dat vooral acnelijders vaak worden geadviseerd om te stoppen met roken!

Puistjes Rug

Benadruk de strijd Onze huid is gevoelig voor stress - bijvoorbeeld eczeemaanvallen of puistjes komen vaker voor als we onder stress staan. Helaas kan hij niet altijd worden vermeden. Wat je toch kunt doen: neem regelmatig pauzes, pauzeer tussendoor en doe elke dag iets goed voor jezelf.

Puistjes Rug

Blijf weg van puistjes en mee-eters! Ongeacht hoe verleidelijk uitpakkende puistjes en mee-eters niet alleen je huidige huidskleur verergeren: druk kan er ook voor zorgen dat het follikelkanaal scheurt, waardoor de mee-eter in het aangrenzende weefsel een ontsteking veroorzaakt, waardoor huidvlekken worden verspreid. Zorg er ook voor dat u uw gezicht niet te vaak aanraakt met uw handen en vingers. Op computertoetsenbord, smartphone of over de handgrepen van het openbaar vervoer hopen zich veel bacteriën en ziektekiemen op, die meestal onschadelijk zijn, maar een slechte huid kunnen verergeren.


1. Mee Eters Uitknijpen
2. Puistjes Uitknijpen
3. Mee Eters Neus
4. Mee Eters Uitknijpen
5. Puistjes Baby